Privat browsing

24. november 2023

ID 265644

Denne funktion er kun tilgængelig i Kaspersky-appens Plus- og Premium-abonnementer.

Nogle websteder bruger sporingstjenester til at indsamle oplysninger om, hvad du laver online. Disse oplysninger analyseres derefter og bruges til at vise dig annoncer.

Privat browsing er en udvidelse til Safari-browseren, der forhindrer sporingstjenester i at indsamle oplysninger om din onlineaktivitet. Den er baseret på Apples værktøj til blokering af indhold til Safari.

Sådan slår du Privat browsing til og beskytter dig selv mod at blive sporet online.