Beskyttelse af flere enheder

24. november 2023

ID 266744

Deling af et abonnement til flere enheder

Kun tilgængelig i Kaspersky Standard, Plus, og Premium.

Du kan bruge dit abonnement til at beskytte alle dine enheder, der kører iOS, Android, Microsoft Windows, eller macOS. Det nøjagtige antal enheder, som du kan bruge abonnementet på, blev angivet i abonnementets egenskaber, da du foretog dit køb.

Du kan altid tjekke, hvor mange enheder du i øjeblikket beskytter, og hvor mange flere du kan beskytte på din My Kaspersky konto. Der finder du også brugervenlige værktøjer til at dele din beskyttelse med andre enheder.

Du behøver ikke at huske aktiveringskoden for at dele beskyttelsen ved hjælp af disse værktøjer – abonnementet overføres via din konto. Efter installationen aktiveres dine apps automatisk med abonnementet fra din konto.

Sådan deler du beskyttelse fra din app:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Tryk på Profil.
  3. I afsnittet Del Abonnement skal du trykke på Få link.
  4. På den næste skærm skal du trykke på platformsfeltet for at se listen over tilgængelige funktioner.
  5. Tryk på Send link.

På den systemskærm, der vises, skal du vælge en delingsindstilling.

6. Åbn linket på den enhed, hvor du vil installere Kaspersky-appen.

Hvis du vil vide mere om fjernadministration af enhedsbeskyttelse, tilbagekaldelse af abonnementet fra en bruger, eller tilbagekaldelse af abonnementet fra en enhed, kan du gå til My Kaspersky Hjælp.

Forøgelse af antallet af enheder, som du kan beskytte

Kun tilgængelig i Kaspersky Plus til iOS.

Du har mulighed for at øge antallet af enheder, du kan beskytte, ved at opgradere dit nuværende abonnement. Hvis du har et Kaspersky Plus abonnement på 1 enhed, kan du opgradere til et abonnement, der dækker 3 eller 5 enheder. Hvis du har et abonnement på 3 enheder, kan du opgradere til et abonnement, der dækker 5 enheder.

Når du har opgraderet, vil du få en refusion for enhver ubrugt periode af dit tidligere abonnement.

For at øge antallet af enheder, du kan beskytte:

1. Åbn Kaspersky-appen.
  2. Tryk på Profil.
  3. I afsnittet Opgrader abonnement skal du trykke på Tjek detaljer.
  4. På den næste skærm skal du vælge det antal enheder, du vil beskytte. Hvis dit nuværende abonnement dækker 3 enheder, er den eneste mulighed at opgradere til et abonnement med 5 enheder.
  5. Tryk på knappen med prisen og gennemfør betalingen.