Forbered installationen

22. september 2023

ID 118668

Inden programmet installeres på din computer, anbefales det at gøre følgende:

• Sørg for, at din computer opfylder hardware- og softwarekravene.
  • Kontrollér internetforbindelsen på din computer. Det er nødvendigt med internetadgang for at logge på My Kaspersky, downloade en ny version af programmet til computeren og modtage opdateringer.
  • Fjern eventuelle andre anti-virus-programmer for at undgå kompatibilitetsproblemer og maksimere computerens ydeevne.

Liste over inkompatible programmer

Se også

Hardware- og softwarekrav

Installér programmet

Afinstallér programmet