Installér programmet

22. september 2023

ID 118670

Du kan installere Kaspersky-programmet på en af følgende måder:

• Fra distributionssættet downloadet fra Kaspersky-webstedet. Hvis du installerer programmet fra distributionssættet, kontrollerer installationsprogrammet, om der er en nyere version af programmet på Kaspersky-serverne. Hvis en nyere version er tilgængelig, kan installationsprogrammet hente og installere den på din computer.
  • Fra My Kaspersky hvis du allerede har et abonnement på Kaspersky-programmet. Du kan downloade og installere den seneste version af programmet fra My Kaspersky.

Installer Kaspersky

Se også

Hardware- og softwarekrav

Forbered installationen

Afinstallér programmet