Overholdelse af EU-lovgivning

22. september 2023

ID 166861

Ved distribution i Den Europæiske Union lever Kaspersky-programmet op til vilkårene i databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Under installationen af programmet vil du blive bedt om at læse og acceptere vilkårene og betingelserne i slutbrugerlicensaftale og persondatapolitikken. Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og persondatapolitikken, bekræfter du, at du har den påkrævede alder til at installere Kaspersky-programmet inden for Den Europæiske Union.

Du bliver også bedt om at læse og acceptere følgende udsagn:

• Erklæring om databehandling til forbedret beskyttelse (Erklæring om Kaspersky Security Network), som gør det muligt at forbedre programmets driftsmæssige bekyttelse og væsentlige funktionalitet
  • Erklæring om databehandling til markedsføringsformål ("Markedsføringserklæring"), der giver Kaspersky mulighed for at tilbyde dig yderligere fordele

Hvis du vælger at acceptere disse erklæringer, kan du stadig når som helst tilbagekalde din accept i programindstillingerne.