Start programmet for første gang

22. september 2023

ID 198606

Kaspersky-programmet starter på din Mac lige efter installationen. For at beskytte din Mac med det samme beder programmet dig om at udføre den grundlæggende opsætning:

• Aktivere programmet
  • Opret forbindelse til My Kaspersky
  • Giv de nødvendige tilladelser til programmet for at beskytte din Mac mod malware, netværksangreb og internettrusler og for at beskytte dine penge, identitet og følsomme data.

Giv tilladelser

For flere oplysninger om de tilladelser du giver, skal du klikke på .

Bemærk: Internetforbindelse er påkrævet for standardkonfiguration af Kaspersky-programmet.

Se også

Aktivér og deaktivér Kaspersky Protection-udvidelsen for browsere i udvalgte browsere