Tjek, om dine data, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret

22. september 2023

ID 252167

Dit telefonnummer bruges ofte til at identificere dig, når du opretter en konto på et websted eller i et program. Hvis du ikke er sikker på, om dine konti på visse websteder er sikre, kan du kontrollere dem ved hjælp af Kaspersky-programmet. Programmet kan registrere, om dine konti er blevet kompromitteret, og dine data er i fare for at blive offentligt tilgængelige.

Tjek, om konti, der er knyttet til dit telefonnummer, er blevet kompromitteret

Se også

Kontrol af identitetstyveri