Se programaktivitet på tidslinjen

22. september 2023

ID 252468

Når der sker noget vigtigt, mens programmet kører, vises det på Tidslinje. Du kan få et overblik over de 3 seneste hændelser på Hovedvindue i hovedprogramvinduet eller åbne vinduet Tidslinje for at se alle vigtige hændelser, der er opstået i løbet af de sidste 7 dage. Dette hjælper dig med at se, hvad Kaspersky programmet gør for at beskytte din Mac.

Tidslinje viser navnet på hver hændelse og det tidspunkt, hvor hændelsen opstod.

Se tidslinjen i 7 dage

Se detaljerede oplysninger om en begivenhed