Nyheder i denne version

14. juni 2024

ID 229752

Kaspersky-programmet tilbyder de følgende nye funktioner og forbedringer:

• Vi opdaterede scanningsgrænsefladen for en bedre og mere jævn oplevelse.
  • Meddelelser om krypto-svindel blev tilføjet.
  • Nu kan du se antallet af blokerede phishing-forsøg i sikkerhedsrapporter.
  • Kontrol af eksterne diske er tilgængelig igen på macOS 13.0 eller nyere.
  • Nu kan du ignorere anbefalinger, hvis du ikke ønsker at følge dem.
  • Du kan logge ind på My Kaspersky med din Yandex- eller VK-konto.

Bemærk: Listen over tredjepartstjenester, der er tilgængelige til at logge på My Kaspersky, afhænger af dit område. Du kan finde flere oplysninger om restriktioner i Rusland i denne artikel (kun tilgængelig på engelsk og russisk).

• Generelle fejlrettelser og forbedringer.