Identitetsovervågning

14. juni 2024

ID 271035

Kaspersky Premium inkluderer Kaspersky identitetsovervågning fra Pango – en global identitets- og cyberbeskyttelsesvirksomhed. Denne funktionalitet giver beskyttelse mod identitetstyveri og overvågningstjenester, der administreres via din My Kaspersky-konto.

Kaspersky identitetsovervågning-funktionaliteten er kun tilgængelig i Kaspersky Identity Shield eller i Kaspersky Premium og Identity Shield.

Opret og få adgang til din Kaspersky identitetsovervågning-profil

Tjenester til identitetsovervågning

Overvågning af falsk identitet

Finansielle institutioner bruger speciel teknologi til at verificere identiteter, før de behandler visse typer transaktioner. Identitetsforsvar overvåger disse processer for at afgøre, om en transaktion er forbundet med dine personlige data. Kaspersky-programmet og transaktionsovervågning kan hjælpe med at opdage mistænkelige handlinger, der involverer din identitet, herunder:

• Højrisikotransaktioner
  • Kontoåbninger
  • Adgangskoden nulstilles
  • Kontoopdateringer

Overvågning af Dark Web

Kaspersky-programmet overvåger det mørke web for at fortælle, om dine personlige identificerbare oplysninger er synlige eller til salg. Det betyder, at du vil blive underrettet, hvis dine data bliver fundet afsløret på ulovlige markeder, fora, chatrum eller andre steder på det mørke web.

Overvågning af finansiel svindel

Overvågning af finansiel svindel giver beskyttelse døgnet rundt mod forsøg på at tage kontrol over din bankkonto eller åbne svigagtige konti.

Advarsler udløses når:

• Ansøgninger om ny indskudskonto indsendes i dit navn.
  • Nye indlånskonti åbnes ved hjælp af dine personlige oplysninger.
  • Der foretages ændringer i de personlige oplysninger, der er knyttet til din bankkonto.
  • Nye underskrivere føjes til dine eksisterende konti.

$1M identitetstyveriforsikring

Ved at gøre brug af identitetstyveriforsikring kan du beskytte dig mod de udgifter, der er forbundet med at gendanne personlige oplysninger. Hvis dine personlige oplysninger nogensinde bliver stjålet eller tabt, vil du modtage 1 million dollars til dækning af udgifter i forbindelse med inddrivelse af dine stjålne personlige oplysninger.