Hvad er nyt i den seneste version af programmet

9. november 2022

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Kaspersky Premium inkluderer nu Kontrol af identitetstyveri-komponenten, som kontrollerer læk af personlige oplysninger ved hjælp af telefonnummer.
  • Et nyt afsnit kaldet Smart Home:
    • Smart Home monitor blev flyttet til dette afsnit fra afsnittet Sikkerhed.
    • Der er blevet tilføjet en ny komponent, Wi-Fi analyseprogram (kun tilgængelig for Kaspersky Premium-brugere), som analyserer Wi-Fi-miljøet: Wi-Fi-netværk, deres egenskaber og kanalfordeling.
    • Forbedret logik til visning af meddelelser ved analyse af hjemmenetværket.
  • Forbedret Anti-Banner-komponent. Komponenten er nu bedre til at håndtere ekskluderinger.
  • Udfør anbefalede handlinger automatisk, Aktiver avanceret desinfektionsteknologi, og Aktiver selvforsvar indstillinger flyttet fra Ydeevneindstillinger afsnit til Sikkerhedsindstillinger afsnit.
  • Forbedret GUI. Nu har du mulighed for at slå højkontrasttilstanden til.
  • Tilføjet en meddelelse om ændring af abonnementsegenskaber.
  • Forbedrede beskedtekster til migrering fra andre Kaspersky-programmer.
  • Forbedret hurtig start. Tilføjet automatisk analyse af startsobjekter og en meddelelse om analyseresultater.
  • Forbedret funktionalitet for store filer og dubletter. Tilføjet automatisk analyse og en meddelelse om tilstedeværelsen af store filer og dubletter på enheden.
  • Der er tilføjet en ny notifikation, der vises i afsnittet Indstillinger efter dit abonnement udløber og indeholder oplysninger om begrænsning af visse funktioner i programmet.
  • Forbedret Udvalgt til dig-vindue.