Hvad er nyt i den seneste version af programmet

9. november 2022

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Sektionen Privatliv indeholder nu funktionen Overtrædelseskontrol til at opdage installerede legitime applikationer, der kan bruges af kriminelle til at beskadige din computer eller brugerdata.
  • Kundeserviceoplevelsen er forbedret. Programmet indeholder nu et link til kundeservicechat (er muligvis ikke tilgængelig i alle versioner af programmet).
  • Smart Home Monitor indeholder nu et link, der lader dig downloade og installere Kaspersky VPN Secure Connection-applikationen på din router.
  • Forbedret layoutet af vinduet Butik: gruppering af tilbud, deres prioritet, etiketter for nye og anbefalede tilbud.
  • Tilføjet nye begivenheder til afsnittet Tidslinje i programmets hovedvindue, opdaterede tekster af eksisterende begivenheder.
  • Efter UX-testning forbedrede funktionen Problemoptagelse, der lader dig optage videoer af problemer, som du kan indsende til Kundeservice.
  • Nye tips tilføjet til programmets hovedvindue.
  • Forbedrede komponentstatustekster på programmets hovedskærme: statusser blev gjort ensartede.
  • Søgning efter ubrugte programmer på brugerens computer vil blive udført automatisk. Hvis sådanne programmet opdages, vil en meddelelse blive vist.
  • Forbedrede meddelelsestekster til App Updater-komponenten.
  • Nu kan du konfigurere port-baserede ekskluderinger for Forebyggelse af indtrængen-komponenten.
  • Tilføjet en prompt for at skifte til prøveversionen af ​​Kaspersky Premium.
  • Implementerede mekanismen til at migrere Kaspersky Free og Kaspersky Security Cloud – Free brugere til den nye serie af Kaspersky-produkter.
  • Forbedret processen til oprettelse af en Safe Money-profil: Ved første start af beskyttet browser vises en prompt, der spørger, om du vil oprette en ny profil fra bunden eller kopiere data fra brugerkontoen i din browser. Efterfølgende holdes data ikke synkroniseret mellem browsere.
  • Vinduet Backup og gendannelse indeholder nu en meddelelse om behovet for at logge på Dropbox for at gemme sikkerhedskopier på onlinelageret.
  • Løste problemer med captcha-ulæsbarhed og gentagne captcha-anmodninger ved brug af My Kaspersky.
  • Den automatiske søgning efter store filer er deaktiveret som standard, uanset om den var aktiveret i tidligere versioner af programmet.