Installering over andre Kaspersky-programmer

9. november 2022

ID 137590

Programmet kan installeres over følgende Kaspersky-programmer:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Security Cloud

Når du installerer det nye program, fjernes de tidligere installerede programmer Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Security Cloud og Kaspersky Total Security. Licensen for et fjernet program kan bruges til det nye Kaspersky-program, med undtagelse af Kaspersky Total Security-licensen. Indstillingerne for fjernede programmer bevares.

Når du installerer det nye program, fjernes det tidligere installerede Kaspersky Free-program. Indstillingerne i Kaspersky Free gemmes ikke.

Når du skifter fra Kaspersky Total Security til Kaspersky Standard, opbevares sikkerhedskopier af filer, men de vises ikke i disse programmer. Du kan manuelt tilføje sikkerhedskopier af filer. Når du skifter fra Kaspersky Total Security til Kaspersky Plus, opbevares og vises kopier af filer automatisk.