Systemovervågningsindstillinger

9. november 2022

ID 68174

Vis alle | Skjul alle

Aktiver/deaktiver

I afsnittet Forebyggelse af exploits kan du konfigurere de handlinger, som programmet udfører, hvis eksekverbare filer køres af sårbare programmer.

Overvåg forsøg på at udføre uautoriserede handlinger

Ved registrering af trussel

Handling ved opdagelse af skadelig eller anden aktivitet

Handling, der skal udføres, hvis skadelig eller anden aktivitet kan tilbageføres

I afsnittet Beskyttelse mod skærmlåssoftware kan du konfigurere de handlinger, der udføres, når der registreres skærmlåsningsaktivitet. Skadelig skærmlåssoftware er skadelige programmer, der begrænser brugerens handlinger på en computer ved at låse skærmen og tastaturet eller ved at blokere adgang til proceslinjen og genvejene. Skadelig skærmlåssoftware kan kræve løsepenge for gendannelsen af adgang til operativsystemet. Ved brug af beskyttelse mod skærmlåssoftware kan du afslutte en skærmlås ved at bruge en bestemt tastekombination.

Registrer og luk skærmlåssoftware

Brug følgende kombination af taster til at lukke skærmlåssoftware manuelt