Spiltilstand

9. november 2022

ID 70774

Når Kaspersky-programmet kører i fuldskærmtilstand sammen med visse andre programmer (især computerspil), kan der opstå følgende problemer:

• Programmets eller et spils ydeevne falder på grund af manglende systemresurser;
  • Meddelelsesvinduer i Kaspersky-programmet tager brugerens opmærksomhed fra spilprocessen;

For at undgå at ændre indstillinger for Kaspersky-programmet manuelt, hver gang du skifter til fuldskærmtilstand, kan du bruge Spiltilstand. Hvis Spiltilstand bruges, og du spiller eller arbejder med programmer i fuldskærmstilstand, kører Kaspersky-programmet ikke scannings- og opdateringsopgaver og viser ikke meddelelser.

Sådan aktiveres Spilletilstand:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Gå til Indstillinger for ydeevnePC-performanceboost.
  4. Vælg afkrydsningsfeltet Spiltilstand.

Du kan også markere afkrydsningsfeltet Forstyr ikke-tilstand. I denne tilstand ser du ikke notifikationer, hvis du aktivt arbejder i nogle programmer, scannings- og opdateringsopgaver startes heller ikke.

Så længe Spiltilstand eller Forstyr ikke-tilstand er aktiveret, vil du heller ikke se meddelelser fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager-programmer installeret på den samme enhed.