Sådan administrerer du dit abonnement ved hjælp af din My Kaspersky-konto

9. november 2022

ID 85309

Du har brug for en My Kaspersky-konto for at bruge programmet.

Afhængigt af dit abonnement kan det være nødvendigt at forbinde den enhed, som du installerer programmet på, til din My Kaspersky-konto for at have adgang til nogle af eller alle programfunktioner.

På din My Kaspersky-konto kan du:

• Vis oplysninger om abonnementer og deres udløbsdatoer.
  • Administrer enhedsbeskyttelse via fjernadgang.
  • Opbevar og synkroniser dine adgangskoder og andre personlige oplysninger sikkert, hvis du bruger Kaspersky Password Manager.
  • Download købte programmer.
  • Kontakt kundeservice.
  • Flere oplysninger om nye programmer og specialtilbud fra Kaspersky.

For detaljer om alle funktioner af My Kaspersky-kontoen, se My Kaspersky Hjælp.

Sådan sluttes en enhed til My Kaspersky-kontoen

Hvis du købte dit abonnement fra Kasperskys websted, blev der oprettet en konto under købsprocessen. En e-mail med linket til oprettelse af adgangskode blev sendt til den e-mailadresse, som du angav under købet.

Du kan logge ind på din My Kaspersky-konto ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode eller med din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du allerede har en konto, kan du konfigurere hurtigt login med din Google-, Facebook- eller Apple-konto i vinduet, der bruges til at forbinde din enhed med din My Kaspersky-konto. Dette er muligt, hvis du, da du oprettede din My Kaspersky-konto, brugte e-mailadressen fra din Google-, Facebook- eller Apple-konto.

Det er ikke muligt at logge ind med Facebook og Google i nogle områder.

Hvis du ikke har en konto endnu, kan du oprette en i processen med at forbinde enheden til din konto. Du kan også bruge legitimationsoplysninger fra andre Kaspersky-ressourcer til at logge ind på din konto.

Hvis du vil slutte en enhed til My Kaspersky-kontoen:

1. Du kan slutte en enhed til din konto:
    • I forbindelsesvinduet ved aktivering af programmet
    • I programmets brugergrænseflade i afsnittet Profil.

I vinduet Log på My Kaspersky skal du klikke på knappen Log på.

• My Kaspersky webstedet
    • Når du aktiverer visse funktioner i programmet
  2. I vinduet med kontoforbindelse skal du vælge den forbindelsesmetode, som du synes er mest bekvem:
    • Log ind med en e-mailadresse. Indtast din e-mailadresse i tekstfeltet. En besked med et link til oprettelse af adgangskode sendes til den angivne e-mailadresse.

Hvis du konfigurerede totrinsbekræftelse på din My Kaspersky-konto, sendes en sms med verifikationskoden til din telefon. I indtastningsfeltet skal du indtaste verifikationskoden og klikke på Fortsæt.

• Log ind med Google-, Facebook- eller Apple-konto.
      1. Klik Log ind med Google, Log ind med Facebook, eller Log ind med Apple.

Dette åbner et browservindue; i det vindue skal du logge ind på din Google-, Facebook- eller Apple-konto og tillade, at programmet får adgang til din e-mailadresse.

Hvis du ikke har en Google-, Facebook- eller Apple-konto, kan du oprette en og fortsætte med at konfigurere hurtigt login til My Kaspersky.

Hvis totrinsbekræftelse er konfigureret for din My Kaspersky-konto, skal du konfigurere hurtigt login på din konto på My Kaspersky-webstedet og derefter gå tilbage til programmet og logge på med Google, Facebook eller Apple.

Hvis du bruger Microsoft Edge-browseren til at konfigurere login til My Kaspersky, skal du bruge en version af Microsoft Edge baseret på Chromium 77.x eller nyere. I tilfælde af en forbindelsesfejl skal du vælge en anden browser som din standardbrowser, installere den nyeste version af Microsoft Edge-browseren eller opdatere Microsoft Windows-operativsystemet.

2. Gå tilbage til applikationen og fortsæt med at oprette kontoen ved at klikke Fortsæt. Følg de efterfølgende instruktioner på skærmen.

Din enhed vil blive tilsluttet din My Kaspersky-konto. Derudover kan du konfigurere en adgangskode til din konto på My Kaspersky-webstedet.

Databehandling ved login på kontoen

I nogle regioner beder programmet dig om at læse og acceptere Erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge Web-Portal. Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på Accepter.