Hvad er nyt i den seneste version af programmet

3. oktober 2023

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Du kan nu søge i programmets funktionalitet.
  • Forbedret Smart hjemmeovervågning. Brugerens hovedrouter kan nu overvåges for åbne porte, som oftest er angrebet af ubudne gæster.
  • Forbedret Wi-Fi-analyseprogram. Brugergrænsefladen viser nu tip til at læse grafen, der illustrerer den aktuelle tilstand af dit Wi-Fi-netværk.
  • Brugerens rettigheder kontrolleres nu, før listen over filer, der er tilgængelige for sletning, vises.
  • I afsnittet Store filer vises en ny advarsel, når du sletter store filer, der kan indeholde vigtige oplysninger.
  • Rapporter om Forebyggelse af indtrængen komponenten inkluderer nu MAC-adresser på enheder ud over deres IP-adresser.
  • Terminologi i licensmeddelelser er nu i overensstemmelse med kravene i Nexway.
  • Kaspersky-programmet overholder nu reglerne for indsamling og behandling af personlige data i Vietnam.
  • Nu kan du ændre størrelsen på programvinduet. Denne funktionalitet er ikke altid tilgængelig.
  • Problemer med at ændre størrelsen på programmets hovedvindue er blevet løst. Programmet husker nu størrelsen på skærmen i tilfælde af en genstart.
  • Kaspersky Free giver dig mulighed for at se funktionaliteten af betalte versioner med henblik på opmærksomhed. For at bruge denne funktionalitet skal du skifte til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus.
  • Nu kan du skifte fra det nuværende niveau til en Kaspersky-pakke med højere niveau. Den ekstra betaling for overgangen vil blive beregnet under hensyntagen til den resterende gyldighedsperiode for den nuværende licens. Det er et tidsbegrænset tilbud, der bliver evalueret. Denne funktionalitet er ikke altid tilgængelig.
  • Forbedret tekst i meddelelsen, der foreslår installation af Kaspersky Password Manager. Programmets installationsstatus vises også.
  • Hovedvinduet i Kaspersky Free viser et forslag om at skifte til en betalt version af Kaspersky.