Regler for forebyggelse af indtrængen

3. oktober 2023

ID 24749

En regel er et sæt af reaktioner, som Forebyggelse af indtrængen bruger som svar på handlinger et program udfører på forskellige kategorier af operativsystemets ressourcer og personlige data.

Forebyggelse af indtrængen kan reagere på et programs handlinger på følgende måder:

• Nedarv. Forebyggelse af indtrængen reagerer på programmets aktivitet ved at anvende den regel, der er konfigureret til den status, som Forebyggelse af indtrængen har tildelt programmet.

Dette svar anvendes som standard. Som standard arver Forebyggelse af indtrængen adgangsrettigheder fra den status, som Forebyggelse af indtrængen har tildelt programmet.

Hvis du redigerede en regel for et program, vil programreglen have en højere prioritet end reglen for den status, der blev tildelt programmet.

• Tillad. Forebyggelse af indtrængen giver programmet mulighed for at udføre handlingen.
  • Afvis. Forebyggelse af indtrængen forhindrer programmet i at udføre handlingen.
  • Spørg bruger. Hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger ikke er markeret under IndstillingerSikkerhedsindstillingerUndtagelser og handlinger ved objektdetektering, beder Forebyggelse af indtrængen brugeren om at bestemme. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, vælges handlingen automatisk. Du kan følge fodnoten i Kaspersky-programmet for at læse om, hvilken handling der helt præcist vil blive valgt.
  • Logfør hændelser. Forebyggelse af indtrængen logfører oplysninger om programaktiviteten og svarer på den i en rapport. Oplysninger kan føjes til en rapport sammen med eventuelle andre handlinger udført af Forebyggelse af indtrængen.