Hvad er nyt i den seneste version af programmet

5. april 2024

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Forbedret brugergrænseflade til backupfunktioner.
  • For funktionen Webcam- og mikrofonstyring kan du nu konfigurere en liste over programmer, der er tillid til, så du ikke bliver afbrudt af unødvendige meddelelser.
  • Tilføjet muligheden for at logge ind på My Kaspersky ved hjælp af VK og Yandex.
  • Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i Indien.

Kaspersky VPN-funktionen er ikke tilgængelig i visse områder.

• Kaspersky Protection-udvidelsen er nu tilgængelig til Microsoft Edge-browseren i Chrome Web Store.
  • I nogle tilfælde vil brugerne blive bedt om at angive betalingsoplysninger under aktiveringen af abonnementet for at aktivere automatisk fornyelse og få rabat i den næste abonnementsperiode.
  • Programmet bruger nu NTFS-komprimering til at reducere størrelsen af sporingsfiler.
  • Implementeret en ny startskærm.
  • Det er nu muligt at tilpasse funktionssættet på salgsskærmen afhængigt af området.
  • I afsnittet Sikkerhed i Kaspersky Free vises alle komponenter, der kun er tilgængelige i betalte versioner, i en deaktiveret tilstand.
  • I Kaspersky Protection-udvidelsen, der er installeret sammen med Kaspersky Free, har vi tilføjet salgsfremmende meddelelser, der indeholder oplysninger om betalte funktioner i Kaspersky-programmet, såsom: Privat browsing, Anti-Banner og Safe Money.
  • Forbedret logik til visning af anbefalinger i programmets hovedvindue; tilføjet kategorinavne og animationseffekter på anbefalingskortene.
  • Tilføjet en ny webkategori – Phishing-IP.