Abonnement med automatisk fornyelse

5. april 2024

ID 270286

Et abonnement med automatisk fornyelse garanterer kontinuerlig beskyttelse mod vira, malware og andre cybertrusler. Hvis du har købt et forudbetalt abonnement med automatisk fornyelse fra en detailbutik eller en tredjeparts websted, skal du angive og gemme betalingsoplysninger på din konto for at aktivere og bruge dit abonnement. De oplysninger, du angiver, vil blive gemt og vil ikke blive brugt, før din plan skal fornys.

Du modtager en påmindelse på e-mail 15 dage før dit abonnement udløber. Du kan til enhver tid opsige den automatiske fornyelse af dit abonnement.

Hvis du ikke har oplyst betalingsoplysninger ved købet, skal du oplyse dem ved aktivering af dit abonnement. Klik på Indtast betalingsoplysninger, så bliver du omdirigeret til hjemmesiden, hvor du kan angive betalingsoplysninger. Vent derefter et øjeblik, gå tilbage til programvinduet, og klik Opdatér.