Om Cloud-lagring

5. april 2024

ID 84772

Kaspersky-programmet lader dig gemme backup-kopier af dine data i Cloud-lageret via Dropbox-tjenesten.

Sådan bruger du Cloud-lageret:

• Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.
  • Opret en konto på webstedet for udbyderen af Cloud-datalagertjenesten.
  • Aktivér Cloud-lager.

Du kan bruge den samme Dropbox-konto til at foretage backup af data fra forskellige enheder, hvor Kaspersky er installeret, til et enkelt Cloud-lager.

Cloud-lagerets størrelse bestemmes af udbyderen af Cloud-lagertjenesterne, Dropbox-webtjenesten. Du kan finde flere oplysninger på Dropbox-webstedet vedrørende vilkårene for brug af webtjenesten.

Når der kopieres filer til Dropbox, skelner Kaspersky-programmet ikke mellem store og små bogstaver i navnet på en fil og/eller navnet på en sti til filen. Under forsøg på at oprette sikkerhedskopier af filer, hvis navne og/eller stier kun adskiller sig ved brug af henholdsvis store eller små bogstaver, opretter Kaspersky-programmet derfor kun én sikkerhedskopi, fordi der opstår en konflikt i Dropbox.