Trin 1. Vælg filtyper og mapper til backup

5. april 2024

ID 93342

I trinnet Vælg mapper i guiden, kan du angive de mapper og filer, du ønsker at lave backup af. For at gøre dette skal du trække og slippe den ønskede mappe til vinduet Vælg mapper eller vælge mappen ved at klikke på knappen Vælg, der åbner vinduet Vælg en mappe. I vinduet Vælg en mappe kan du vælge en mappe fra træet eller indtaste stien til mappen i tekstfeltet manuelt.

Kaspersky-programmet opretter ikke sikkerhedskopier af filer i mapperne "Skrivebord" og "Dokumenter", hvis disse mapper findes på et netværksdrev.

For at tilføje flere mapper skal du klikke på knappen Tilføj i øverste højre hjørne af siden. For at slette en mappe fra denne side skal du holde markøren over den ønskede mappe og klikke på papirkurv-knappen.

Når mappen er tilføjet, kan du vælge de filer, du vil lave backup af. For at få vist listen over filer i en mappe skal du dobbeltklikke på den ønskede mappe. For at inkludere eller udelade bestemte filer fra backupkopien kan du bruge afkrydsningsfelterne ud for filerne. Hvis du har brug for at finde en bestemt fil på listen, skal du bruge funktion Søg.

Hvis du har brug for at sortere filer efter type for at udføre hurtig konfiguration, skal du klikke Vælg filtyper og vælge en af de foruddefinerede kategorier: Lyd, Billeder, Dokumenter, Økonomidokumenter, Video eller Andre filtyper.