Trin 2. Vælg backuplager

5. april 2024

ID 93345

Vis alle | Skjul alle

I trinnet Vælg lager i guiden, kan du konfigurere et backup-lager eller angive et eksisterende backup-lager:

• Sky lagringer. Vælg muligheden Dropbox, hvis du vil lagre backup-kopier i Dropbox’ Cloud-lager. Bemærk, at Dropbox’ Cloud-lager skal aktiveres før brug. Når du laver backup-kopier i Cloud-lageret, opretter Kaspersky-programmet ikke backup-kopier af de datatyper, der er underlagt restriktioner i reglerne for brug af Dropbox.
  • Netværksdrev. Hvis foretrækker at gemme backup-kopier på et netværksdrev, skal du vælge det relevante netværksdrev ved at klikke på knappen Tilføj.

• Lokale og flytbare drev. Hvis foretrækker at gemme backup-kopier på et lokalt eller flytbart drev, skal du vælge det relevante drev på listen.
  • Jeg har allerede lagerplads. Hvis du allerede har et backup-lager, skal du angive det ved at klikke på knappen Opret forbindelse.

For at garantere datasikkerheden anbefaler vi, at du bruger Cloud-lageret eller opretter lagerområder på flytbare drev.

Sådan tilføjer du et netværksdrev som lager

Sådan tilføjer du et lokalt eller flytbart drev som lager