Trin 4. Indstil et backuplager

5. april 2024

ID 93348

I trinnet Konfigurer lager i guiden, kan du angive indstillingerne for fillagring:

Under hver backup kontrollerer programmet, om filen er blevet ændret siden den forrige backup. Hvis filen er ændret, opretter programmet en ny version af sin backup-kopi på lageret. Den tidligere version af backup-kopien gemmes også på lageret. Du kan begrænse antallet af versioner af backup-kopier. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet Begræns antallet af sikkerhedskopier af én fil, hvis filen blev ændret flere gange og angive antallet af versioner af backup-kopier af en fil, der skal gemmes, i feltet Antal seneste kopier af én fil. En backup-kopi kan have op til 999 versioner.

Du kan også begrænse lagringsperioden for hver version af backup-kopien af en fil. Ældre versioner af backup-kopier af filen slettes automatisk. Den sidst gemte version af backup-kopien af filen vil blive gemt på ubestemt tid. For at begrænse lagringsperioden skal du markere afkrydsningsfeltet Slet gamle sikkerhedskopier af en fil efter den angivne tid. Den seneste, dvs. den nyeste kopi, vil blive gemt på ubestemt tid for at angive det antal dage eller uger, hver filversion af en backup-kopi skal gemmes. Det maksimale antal dage eller uger er 999.

Du kan valgfrit angive en adgangskode, der beskytter dine backup-kopier mod uautoriseret adgang. For at gøre dette skal du klikke på Angiv i afsnittet Adgangskode og indstille adgangskoden.

Adgangskoden vil gælde for alle backup-kopier i dette lager. Det kan ikke ændres senere. Hvis du glemmer din adgangskode, vil du ikke kunne gendanne filer fra backup-kopierne på dette lager.

Programmet beder dig om at indtaste en adgangskode i følgende tilfælde:

• Når du opretter et backuplager på et lokalt eller flytbart drev (såsom et Flash-drev). Når du efterfølgende opretter backupopgaver til et lokalt drev eller dette flytbare drev, beder programmet dig ikke længere om at indtaste en adgangskode. Den adgangskode, du tidligere indtastede, anvendes.

Hvis du kopierer det lokale backuplager til et flytbart drev og slutter dette flytbare drev til en anden computer, beder programmet dig om at indtaste en adgangskode for at kopiere og gendanne data fra dette lager.

• Når du tilslutter et flytbart drev til din computer. Programmet tjekker det flytbare drev og beder dig om at indtaste en adgangskode, hvis det finder et backuplager på dette flytbare drev.

Hvis dit backup-lager er placeret på den computer, hvor Kaspersky-programmet er beskadiget eller ikke er installeret, kan du bruge Kaspersky Restore Utility for at gendanne filer fra backup-kopier. For at gøre det skal du kopiere værktøjet til dette lager ved at markere afkrydsningsfeltet Kopiér Kaspersky Restore Utility til lager i afsnittet Kaspersky Restore Utility.

Når du har konfigureret et backup-lager, skal du klikke på knappen Kør for at starte backup-opgaven med det samme eller klikke på knappen Gem og luk for at køre denne opgave senere manuelt eller efter tidsplanen.