Opkalds-ID

2. juli 2024

ID 240755

Kaspersky Who Calls er tilgængelig i Rusland, Indonesien og Kasakhstan som et selvstændigt produkt. I Rusland er programmet også tilgængelig som en del af Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Nummervisning-komponenten kan fortælle dig, hvem der ringer fra et ukendt nummer, og så er det op til dig, om du vil tage telefonen eller ej. Telefonnumre kontrolleres ved hjælp af telefonnumredatabaser i Kaspersky Who Calls-appen. Hvis der findes et nummer i databaserne, viser skærmbilledet for indgående opkald information om dette nummer, herunder navnet på den organisation, der er knyttet til nummeret, organisationens kategori, og om den, der ringer op, betragtes som en spammer, eller om dette opkald muligvis er nyttigt.

Kaspersky Who Calls understøtter også nummervisning for indgående opkald i WhatsApp.

Du kan konfigurere alle spam-opkald eller specifikke kategorier af spam-opkald til altid at blive blokeret. Efterfølgende vil alle indgående spam-opkald automatisk blive skjult.

For at bruge nummervisning skal du downloade og installere Kaspersky Who Calls-appen til Android eller iOS.

Hvis du kun køber et Kaspersky-abonnement eller den selvstændige Kaspersky Who Calls-app til én enhed og aktiverer den på en computer med Microsoft Windows, vil appen ikke være tilgængelig. For at få adgang til Kaspersky Who Calls skal du aktivere abonnementet på en mobilenhed eller tilføje flere enheder til dit abonnement.

Sådan downloader og installerer du Kaspersky Who Calls