Hvad er nyt i den seneste version af programmet

14. oktober 2022

ID 119653

Den seneste version af applikationen introducerer de følgende funktioner og forbedringer:

• Funktionen til beskyttelse af lydstrøm hedder nu kontrol af mikrofon og kan findes under kontrol af webkamera og mikrofon i afdelingen for fortrolighed.
  • Funktionen enheder på mit netværk hedder nu Smart Home monitor. Listen over enhedstyper, som kan tilføjes af brugere, er blevet udvidet.
  • I Kaspersky Premium:
    • Forbedret beskyttelse ved forbindelse til wi-fi-netværker. Programmet registrerer nu wi-fi-netværksindstillinger, som ikke er sikre nok.
    • Der er blevet tilføjet en funktion til at registrere fjernadgangsprogrammer på din computer.
  • Et nyt vindue viser en forklaring af, hvordan automatisk fornyelse virker.
  • Situationer, hvor du skal skifte til Kaspersky-programmet på andre platforme, er blevet forbedret. Linket fører dig ikke længere til My Kaspersky; det åbner et direkte vindue til at downloade programmet på en anden platform.
  • Vi har fikset en bug, hvor WPA3-protokollen blev registreret som usikker.
  • Notifikationer om behov for genstart af din computer er blevet forbedret.