Pc-ressourceforbrug

14. oktober 2022

ID 200947

Indstillinger

Beskrivelse

Udfør automatisk anbefalede handlinger

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, arbejder Kaspersky-programmets hovedkomponenter i interaktiv tilstand. Det betyder, at Kaspersky-programmet beder dig om at beslutte, hvilken handling der skal udføres for registrerede objekter og trusler, hvis indstillingen Spørg bruger er valgt i indstillingerne for File Anti-Virus, Safe Browsing, Mail Anti-Virus, Systemovervågning og Forebyggelse af indtrængen.

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, vælger Kaspersky-programmet automatisk handlingen baseret på regler defineret af Kasperskys eksperter.

Slet skadelige værktøjer, adware, automatiske opkaldsfunktioner og mistænkelige pakker

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, sletter Kaspersky-programmet skadelige værktøjer, adware, automatiske opkaldsfunktioner og mistænkelige pakker i den automatiske beskyttelsestilstand.

Funktionen er tilgængelig, hvis afkrydsningsfeltet Udfør automatisk anbefalede handlinger er markeret.

Batterisparefunktion

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, er energibesparelsestilstand aktiveret. Kaspersky-programmet udsætter planlagte opgaver. Du kan starte scannings- og opdateringsopgaver manuelt, hvis det er nødvendigt.

Spiltilstand

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, scanner eller opdaterer Kaspersky-programmet ikke opgaver og viser ikke beskeder, når du spiller eller kører programmer i fuldskærmsvisning.

Forstyr ikke-tilstand

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, viser Kaspersky-programmet ikke hændelsesmeddelelser under videoopkald og når du ser videoer.

Udsæt computerscanningsopgaver, når CPU'en og disksystemerne er meget belastede

Når Kaspersky-programmet kører planlagte opgaver, kan dette medføre en øget belastning på undersystemerne for CPU og disk, hvilket påvirker andre programmers ydeevne.

Når afkrydsningsfeltet er markeret, udsætter Kaspersky-programmet planlagte opgaver, når programmet registrerer en øget belastning, og frigør operativsystemressourcer til brugerprogrammer.

Udfør scanning for svage indstillinger af operativsystemet

Hvis dette afkrydsningsfelt vælges, søger Kaspersky-programmet automatisk efter svage indstillinger i operativsystemet.

Start <PRODUCT> ved computerstart (anbefales)

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, startes Kaspersky-programmet, når operativsystemet er indlæst, så computeren beskyttes under hele sessionen.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, startes Kaspersky-programmet ikke, når operativsystemet er indlæst, før brugeren starter det manuelt. Computerbeskyttelsen er deaktiveret, og brugerens data kan være udsat for trusler.

Brug teknologien Avanceret desinfektion (kræver betydelige computerressourcer)

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, vises en pop op-meddelelse på skærmen, når der registreres skadelig aktivitet i operativsystemet. I meddelelsen tilbyder Kaspersky-programmet brugeren at udføre Avanceret desinfektion af computeren. Når brugeren har godkendt denne procedure, neutraliserer Kaspersky-programmet truslen. Når den avanceret desinfektionsprocedure er gennemført, genstarter Kaspersky-programmet computeren. Den avancerede desinfektionsteknologi bruger en betydelig mængde computerressourcer, hvilket kan gøre andre programmer langsommere.

Mens programmet registrerer en aktiv infektion, er nogle operativsystemfunktioner muligvis ikke tilgængelige. Tilgængeligheden af operativsystemet gendannes, når avanceret desinfektion er fuldført og computeren er genstartet.

Søg automatisk efter måder at gøre din PC hurtigere på

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, søges der automatisk efter måder, hvorpå computeren kan gøres hurtigere.

Aktivér Selvforsvar

Når dette afkrydsningsfelt er markeret, forhindrer Kaspersky ændring eller sletning af programfiler på harddisken, hukommelsesprocesser og poster i systemregistret.

Tillad administrering af <PRODUCT> indstillinger via fjernkontrolprogrammer

Hvis dette afkrydsningsfelt er markeret, kan administrationsprogrammer, der er tillid til (f.eks. TeamViewer, LogMeIn Pro og RemotelyAnywhere), ændre Kaspersky-indstillinger.

Fjernstyringsprogrammer, der ikke er tillid til, har ikke tilladelse til at ændre Kaspersky-indstillinger, selvom afkrydsningsfeltet er markeret.

Aktivér ekstern administration af systemservices

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, tillader Kaspersky administration af programtjenester fra en anden computer via fjernadgang. Når der gøres et forsøg på at administrere programtjenester via fjernadgang, vises en meddelelse i Microsoft Windows-proceslinjen, over programikonet (medmindre meddelelsestjenesten er blevet deaktiveret af brugeren).

Aktivér dumpskrivning

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, skriver Kaspersky dumps, når det går ned.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, skriver Kaspersky ikke dumps. Programmet sletter også eksisterende dumpfiler fra computerens harddisk.

Aktivér beskyttelse af dump- og sporingsfiler

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, gives adgang til dumpfiler til systemadministratoren og den lokale administrator samt til den bruger, der aktiverede dumpskrivning. Kun systemadministratorer og lokale administratorer kan få adgang til sporingsfiler.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, kan alle brugere få adgang til dumpfiler og sporingsfiler.