Skift fra Kaspersky Anti-Virus til andre Kaspersky-programmer

29. august 2019

ID 71299

Skift til Kaspersky Internet Security

Kaspersky Anti-Virus giver dig mulighed for at skifte til Kaspersky Internet Security uden yderligere downloads og softwareinstallation.

Kaspersky Internet Security er et program, der er designet til at levere omfattende beskyttelse af computeren.

I forhold til Kaspersky Anti-Virus tilbyder Kaspersky Internet Security en ekstra række avancerede muligheder som en del af følgende komponenter og funktioner:

• Programkontrol
  • Tilstanden Pålideligt program
  • Forældrekontrol
  • Firewall
  • Safe Money
  • Blokering af adgang til farlige websteder
  • Application Manager
  • Netværksovervågning
  • Adgang til webkamera
  • Privat browsing
  • Anti-Spam
  • Anti-Banner
  • Sikker indtastning

Du kan midlertidigt skifte til prøveversionen af Kaspersky Internet Security for at prøve programmets funktioner eller købe en licens og begynde at bruge Kaspersky Internet Security.

Skift til Kaspersky Total Security

I visse områder tillader Kaspersky Anti-Virus skift til Kaspersky Total Security.

Kaspersky Total Security tilbyder de samme funktioner som Kaspersky Internet Security samt en række ekstra funktioner:

• Backup og gendannelse
  • Datakryptering
  • Beskyttelse af adgangskoder

Skift til Kaspersky Total Security foretages på samme måde som skift til Kaspersky Internet Security.

Ved brug i visse områder eller under abonnement er midlertidigt skift til prøveversionen af Kaspersky Internet Security og Kaspersky Total Security ikke muligt.

Skift til Kaspersky Security Cloud

Når licensen til Kaspersky Anti-Virus udløber, vil programmet give dig mulighed for at købe et abonnement til Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Security Cloud er en computersikkerhedstjeneste, der går videre end almindelig beskyttelse mod vira og andre computertrusler. Programmet giver personlige anbefalinger og tilpassede beskyttelsesscenarier, der er bygget op omkring dig og din familie.

Kaspersky Security Cloud giver yderligere egenskaber, såsom:

• Svage kontrolindstillinger i operativsystemet
  • Enhedskontrol i dit Wi-Fi netværk
  • Sikkerhedsnyheder

Kaspersky Security Cloud-abonnement giver dig mulighed for frit at anvende Kaspersky Safe Kids til at beskytte dine børn og Kaspersky Password Manager til at beskytte dine adgangskoder.

Skiftet til Kaspersky Security Cloud fås ikke i alle områder.

I dette afsnit i hjælpen

Midlertidig brug af Kaspersky Internet Security

Skift til permanent brug af Kaspersky Internet Security

Skift til Kaspersky Free, når licensen til Kaspersky Anti-Virus er udløbet

Skift til Kaspersky Free, når du afinstallerer prøveversionen af Kaspersky Anti-Virus