Midlertidig brug af Kaspersky Internet Security

29. august 2019

ID 71300

Du kan skifte midlertidigt til prøveversionen af Kaspersky Internet Security for at evaluere funktionerne. Derefter kan du vælge at købe en licens til yderligere brug af programmet.

Sådan skifter du midlertidigt til prøveversionen af Kaspersky Internet Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.

På rullelisten Yderligere værktøjer skal du vælge Opgradering.

2. Klik på Prøveversion i det vindue, der åbnes.

Migreringsguiden startes.

3. Følg vejledningen i guiden.

Ved brug i visse områder eller under abonnement er midlertidigt skift til prøveversionen af Kaspersky Internet Security ikke muligt. I disse tilfælde er muligheden Opgradering ikke tilgængelig på listen Yderligere værktøjer.

Ved skift til Kaspersky Internet Security inden for EU tilbyder programmet dig at læse og acceptere slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål endnu en gang.

Anmodning om aktivering af prøveversionen af Kaspersky Internet Security

Hvis anmodningen om aktivering af prøveversionen af Kaspersky Internet Security lykkes, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Start af opgraderingen

På dette trin viser guiden en meddelelse, der oplyser dig om, at alle forudsætninger for migrering til prøveversionen af Kaspersky Internet Security er opfyldt.

Klik på knappen Fortsæt for at fortsætte med guiden.

Fjernelse af inkompatible programmer

I dette trin kontrollerer guiden, om der er installeret programmer på computeren, der er inkompatible med Kaspersky Internet Security. Hvis der ikke findes nogen af disse programmer, fortsætter guiden automatisk til næste trin. Hvis der findes nogen af disse programmer, anfører guiden dem i vinduet og tilbyder at afinstallere dem.

Efter de inkompatible programmer er afinstalleret, kan det være nødvendigt at genstarte operativsystemet. Efter en genstart startes guiden automatisk, og migreringen til prøveversionen af Kaspersky Internet Security fortsætter.

Skift til prøveversionen af Kaspersky Internet Security

På dette trin tilslutter guiden Kaspersky Internet Security-komponenter, hvilket kan tage et stykke tid. Så snart processen fuldføres, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Genstart af programmet

På dette trin i migreringen til prøveversionen af Kaspersky Internet Security skal du afslutte programmet og starte det igen.

Det gør du ved at klikke på knappen Udført i guidens vindue.

Fuldføre aktivering

Når programmet startes igen, kører guiden automatisk. Efter prøveversionen af Kaspersky Internet Security er blevet aktiveret, viser vinduet med guiden oplysninger om den periode, du kan bruge prøveversionen i.

Analyse af operativsystem

På dette trin indsamles der oplysninger om Microsoft Windows-programmer. Disse programmer tilføjes til listen over programmer, der er tillid til. Handlinger, som programmer, der er tillid til, udfører i operativsystemet, pålægges ingen begrænsninger.

Når analysen er færdig, fortsætter guiden automatisk til næste trin.

Fuldførelse af migreringen

Klik på knappen Udført for at lukke guiden, når opgaven er udført.

Når licensen for prøveversionen af Kaspersky Internet Security udløber, kan du ikke midlertidigt skifte fra Kaspersky Anti-Virus til prøveversionen af Kaspersky Internet Security igen.