Skift til permanent brug af Kaspersky Internet Security

29. august 2019

ID 71301

Hvis du vil skifte til permanent brug af Kaspersky Internet Security, skal du købe en licens til Kaspersky Internet Security og derefter aktivere programmet.

Sådan køber du en licens til Kaspersky Internet Security:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. På rullelisten Yderligere værktøjer skal du vælge Opgradering.
  3. Klik på linket Køb en licens for at gå til webstedet for Kaspersky eStore eller en partnervirksomhed, hvor du kan købe en licens til Kaspersky Internet Security.

Ved brug i visse områder eller under abonnement tillader Kaspersky Anti-Virus ikke skift til prøveversionen af Kaspersky Internet Security. I disse tilfælde er elementet Opgradering ikke tilgængeligt.