Sådan opgraderes programmet

29. august 2019

ID 71677

Programmet opdateres automatisk. Hvis du har en gyldig licens til en tidligere version af Kaspersky Anti-Virus, behøver du ikke aktivere programmet: Installationsguiden henter automatisk oplysningerne om licensen til den aktuelle version af Kaspersky Anti-Virus og anvender dem under installation af den nyeste version af Kaspersky Anti-Virus.

Programmet opdateres automatisk, hvis du installerer en ny version af programmet over den tidligere version.

Ved download af opdateringen sammenligner programmet den forrige og den nye version af slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Hvis aftalerne og/eller erklæringerne ikke er ens, tilbyder programmet dig at læse og acceptere dem igen.

Programmet kan opgraderes, hvis følgende versioner af Kaspersky Anti-Virus er installeret på din computer:

• Kaspersky Anti-Virus 2013
  • Kaspersky Anti-Virus 2014
  • Kaspersky Anti-Virus 2015
  • Kaspersky Anti-Virus 2016
  • Kaspersky Anti-Virus 2017
  • Kaspersky Anti-Virus 2018
  • Kaspersky Anti-Virus 2019

Opgraderinger fra tidligere versioner af programmet understøttes ikke.

Begrænsninger for opgraderinger fra en tidligere version af programmet

Efter en opgradering fra en tidligere version starter Kaspersky Anti-Virus automatisk, selvom automatisk start af programmet er deaktiveret i de indstillinger, som er blevet gemt. Når operativsystemet derefter starter, starter Kaspersky Anti-Virus ikke automatisk, hvis automatisk start af programmet er deaktiveret i de indstillinger, der er blevet gemt.

Hvis en tidligere version af Kaspersky Anti-Virus opgraderes, bliver følgende programindstillinger erstattet med standardindstillinger:

• Kaspersky Anti-Virus visningsindstillinger
  • Scanningstidsplan
  • Deltagelse i Kaspersky Security Network
  • Beskyttelsesniveau for File Anti-Virus
  • Beskyttelsesniveau for Mail Anti-Virus
  • Opdateringskilder
  • Liste over webadresser, der er tillid til
  • Indstillinger for URL-rådgiver

Når Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 opdateres til en ny version, kan den gamle licens ikke altid anvendes. Dette skyldes detaljer, der er specifikke for licensen i disse programversioner. Og når Kaspersky Anti-Virus 2013, 2014, 2015 opdateres til en ny version, anvender den nye version af Kaspersky Anti-Virus standardindstillingerne for programmet.