Varemærkemeddelelser

15. marts 2021

ID 72033

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

Adobe og Reader er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre lande.

Apple og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

Google Chrome, Chromium og SPDY er varemærker tilhørende Google, Inc.

Intel, Celeron og Atom er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

LogMeIn Pro og Remotely Anywhere er varemærker, der tilhører LogMeIn, Inc.

Mail.ru er et varemærke tilhørende Mail.ru LLC.

Microsoft, Windows, PowerShell, Internet Explorer og Outlook er varemærker tilhørende Microsoft Corporation og registreret i USA og andre steder.

Mozilla, Thunderbird og Firefox er varemærker tilhørende Mozilla Foundation.

VMware er et registreret varemærke tilhørende VMware, Inc. i USA og/eller andre jurisdiktioner.

Java er et registreret varemærke, som tilhører Oracle Corporation og/eller dets tilknyttede virksomheder.