Lagring af tjenestedata for programdrift

28. marts 2023

ID 178754

Programmet behandler og gemmer også følgende data, som muligvis skal bruges ved analyse af driftsfejl:

• Data, der vises i programmets grænseflade:
    • E-mailadresse anvendt til at oprette forbindelse til My Kaspersky
    • Webstedsadresser, der blev føjet til undtagelser (vist i komponenten Netværk og i vinduet Rapporter)
    • Licensdata

Disse data gemmes lokalt i en ikke-modificeret form og kan ses under en hvilken som helst brugerkonto på computeren.

• Data i systemhukommelsen i Kaspersky Free behandles i det øjeblik, et hukommelsesdump oprettes.
  • Data, der indsamles, når sporing er aktiveret.

Disse data gemmes lokalt i modificeret form og kan ses under en hvilken som helst brugerkonto på computeren. Disse data sendes kun til Kaspersky med dit samtykke. Omfanget af data er beskrevet i RDP.txt-filen i følgende mappe: %PROGRAMFILES%\Kaspersky Lab\Kaspersky 21.13\Doc\KFA\da-DK.