Sikkerhed

28. marts 2023

ID 226944

Nutidens hackere bliver bedre til deres formål at bryde ind i dine enheder. Nye ransomware-, phishing- og andre malwaretyper kræver nye cybersikkerhedsløsninger for at holde dig et skridt foran de voksende trusler. Vi har skabt det nye Kaspersky Free-program for at hjælpe dig med at holde styr på nutidens trusler. Find ud af, hvad du kan gøre for at føle dig sikker.

I dette afsnit i hjælpen

Vurdering af computerens beskyttelsesstatus og løsning af sikkerhedsproblemer

Sådan løser du sikkerhedsproblemer på din pc

Sådan gendanner du en slettet eller desinficeret fil

Scanning af computeren

Opdatering af anti-virus databaser og programmoduler

Virusfjernelse før Kaspersky

Scanning efter svage indstillinger

Scanning af e-mailmeddelelser

Beskyttelse ved hjælp af hardwarevirtualisering

Om beskyttelse ved hjælp af Antimalware Scan Interface

Spiltilstand

Rensning af personlige oplysninger