Kontrol af sikkerheden på et websted

28. marts 2023

ID 70888

Kaspersky Free gør det muligt at kontrollere sikkerheden for et websted, inden du klikker på et link for at åbne det. Websteder kontrolleres ved hjælp af URL Advisor.

URL Advisor-komponenten kontrollerer links på en webside, der åbnes i de Chromium-baserede Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Kaspersky Free viser et af følgende ikoner ud for hvert kontrolleret link:

Sikker webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er sikker ifølge Kaspersky

Ukendt webside – hvis der ikke findes oplysninger om sikkerheden for websiden, der åbnes ved at klikke på linket

Webside, som kan bruges af indtrængere – hvis hackere ifølge Kaspersky kan forårsage skade på din computer eller dine data ved at bruge den webside, som linket fører til;

Kompromitteret webside – hvis den webside, som linket fører til, ifølge Kaspersky kan være inficeret eller hacket;

Farlig webside – hvis websiden, der åbnes ved at klikke på linket, er farlig ifølge Kaspersky

Hvis du vil se et pop op-vindue med flere oplysninger om linket, skal du pege på det tilhørende ikon.

Kaspersky Free kontrollerer som standard kun links i søgeresultater.