Skift fra Kaspersky Free til et andet abonnement

28. marts 2023

ID 71299

Kaspersky Free giver dig mulighed for at skifte til et betalt abonnement uden at downloade eller installere yderligere software.

Du kan midlertidigt skifte til et prøveabonnement på Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus for at lære om fordelene ved det betalte abonnement, eller du kan købe et abonnement og begynde at bruge programmet med det betalte abonnement på permanent basis. Du kan finde ud af mere om disse abonnementer i Hjælpevejledning til Kaspersky-programmer.

Skift til Kaspersky Standard

Kaspersky Standard er et abonnement, der er designet til at levere omfattende beskyttelse af computeren.

I forhold til Kaspersky Free tilbyder Kaspersky Standard en ekstra række avancerede muligheder som en del af følgende komponenter og funktioner:

• Forebyggelse af indtrængen
  • Firewall
  • Safe Money
  • Application Manager
  • Netværksovervågning
  • Webcam-beskyttelse
  • Privat browsing
  • Anti-Spam
  • Anti-Banner

Skift til Kaspersky Plus

Kaspersky Plus hjælper dig med at forbedre din privatlivsbeskyttelse og optimere din computers ydeevne. Denne abonnementsplan tilbyder samme funktionalitet som Kaspersky Standard samt en række yderligere funktioner:

• Data Leak Checker (kontrollerer et ubegrænset antal konti).
  • Wi-Fi-netværkssikkerhed. Enheder på mit netværk i markedsføringsmateriale.
  • Backup og gendannelse
  • Hemmelig boks

I dette afsnit i hjælpen

Sådan skifter du til prøveabonnement

Sådan skifter du til betalt abonnement