Sådan skifter du til prøveabonnement

28. marts 2023

ID 71300

Du kan midlertidigt skifte til det gratis prøveabonnement på Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus for at evaluere funktionen.

Prøveperioden er ikke tilgængelig, hvis du allerede har brugt et prøveabonnement på din enhed.

Sådan konfigurerer du et prøveabonnement:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Profil afsnittet.
  3. Klik på Opgradér i abonnementsoplysningerne.
  4. Klik på Prøv gratis på siden Opgrader.

Hvis programmet ikke er forbundet til en My Kaspersky-konto, skal du logge ind på kontoen. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en i forbindelsesvinduet. På Den Europæiske Unions område skal du acceptere erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge webportalen eller erklæringen om databehandling med det formål at bruge Web-Portal og regulere licensbegrænsninger.

5. Migreringsguiden startes.

Når du skifter til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus i Den Europæiske Union, giver programmet dig mulighed for at læse og acceptere slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål. Du skal muligvis også acceptere erklæringen vedrørende databehandling med henblik på brug af Web-Portal eller erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge Web-Portal og regulere licensbegrænsninger.

Programmet kan tage noget tid at konfigurere og starte. Efter afslutningen af processen aktiveres programmet automatisk ved hjælp af prøveabonnementet.

Under aktiveringsprocessen kan du blive bedt om at installere yderligere programmer, der tilbydes som en del af abonnementet.

6. Klik på Luk for at afslutte med guiden, og klik derefter på Start for at begynde at bruge programmet med prøveabonnementet.