Sådan skifter du til betalt abonnement

28. marts 2023

ID 71301

Du kan købe et Kaspersky Standard- eller Kaspersky Plus-abonnement i programmets brugergrænseflade.

For at købe et abonnement, skal du:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Profil afsnittet.
  3. Klik på Opgradér i abonnementsoplysningerne.
  4. På siden Opgradering skal du klikke Køb nu.

Webstedet for Kaspersky eller en af vores partnere åbnes i standardbrowseren. Følg instruktionerne på webstedet.

Efter det vellykkede køb føjes abonnementet til din My Kaspersky-konto.

Hvis programmet ikke er forbundet til en My Kaspersky-konto, skal du logge ind på kontoen. På Den Europæiske Unions område skal du også acceptere erklæringen vedrørende databehandling med henblik på brug af Web-Portal eller erklæringen om databehandling med det formål at bruge Web-Portal og regulere licensbegrænsninger.

5. Migreringsguiden startes. Klik på knappen Fortsæt for at fortsætte med guiden.

Når du skifter til Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus i Den Europæiske Union, giver programmet dig mulighed for at læse og acceptere slutbrugerlicensaftalen, Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål. Du skal muligvis også acceptere erklæringen vedrørende databehandling med henblik på brug af Web-Portal eller erklæringen vedrørende databehandling med det formål at bruge Web-Portal og regulere licensbegrænsninger.

Programmet kan tage noget tid at konfigurere og starte. Efter afslutningen af processen aktiveres programmet automatisk ved hjælp af det nye abonnement.

Under aktiveringsprocessen kan du blive bedt om at installere yderligere programmer, der tilbydes som en del af abonnementet.

6. Klik på Luk for at afslutte med guiden, og klik derefter på Start for at begynde at bruge programmet med prøveabonnementet.