Sådan får du adgang til filer, der opbevares i en hemmelig boks

28. marts 2023

ID 84612

Sådan får du adgang til filer, der opbevares i en hemmelig boks:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Indstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Dette åbner vinduet Indstillinger.

3. Under Indstillinger for fortrolighed, vælg Hemmelig boks.
  4. I vinduet Hemmelig boks skal du klikke på knappen Jeg har allerede en hemmelig boks.

Dette åbner vinduet Hemmelig boks.

5. Klik på Lås op ved siden af din hemmelige boks.
  6. Indtast adgangskoden, og klik på knappen Åbn i Windows Stifinder.

Filer, der er lagret i den hemmelig boks, vises i vinduet Explorer.