Hvad er Min Kaspersky-konto til?

28. marts 2023

ID 85309

My Kaspersky er et Kaspersky-websted, der er designet til central opbevaring af information og administration af Kaspersky-programmer, som du bruger.

For at få adgang til My Kaspersky-funktioner skal du bruge en konto.

På My Kaspersky kan du:

• Vis oplysninger om abonnementer og deres udløbsdatoer.
  • Opbevar og synkroniser dine adgangskoder og andre personlige oplysninger sikkert, hvis du bruger Kaspersky Password Manager.
  • Download købte programmer.
  • Flere oplysninger om nye programmer og specialtilbud fra Kaspersky.

Flere oplysninger om brug af My Kaspersky er tilgængelige i My Kaspersky hjælp.