Tjekker din konto

24. august 2023

ID 216084

Sådan tjekker du, om data om dine konti kan være offentligt tilgængelige:

1. Åbn Kaspersky appen.
  2. Tryk på afsnittet Datalækage-tjekkeren på hovedskærmen.
  3. Log på My Kaspersky, når du bliver bedt om det.

Når du logger på My Kaspersky, starter konto-tjekket automatisk.

4. Hvis du tidligere har logget på My Kaspersky, skal du trykke på Find datalækager.

Hvis data om dine konti muligvis er blevet lækket, viser appen en liste over websteder, hvorfra en datalækage kunne have fundet sted, datoen for mulig lækage og den kategori af data, der kan være kompromitteret. Appen viser også råd om, hvad der skal gøres, hvis dine data er lækket.

Hvis du vil vide mere om den mulige datalækage og se Kasperskys anbefalinger, skal du trykke på webstedet.

5. Appen gemmer hver enkelt kontrolleret konto på en liste over konti, der kontrolleres automatisk hver dag.

Du får besked, hvis der registreres en mulig datalækage.

Hvis du har brugt funktionen kontotjek i Kaspersky Security Cloud-appen på din enhed, kopierer vi din e-mailliste til Datalækage-tjekkeren i Kaspersky-appen på den samme enhed. Sørg for, at dit personlige eller familie eller Kaspersky Plus eller Premium abonnement er blevet aktiveret i begge apps, for at dette kan ske.