Om My Kaspersky

13. marts 2024

ID 132090

My Kaspersky-portalen er en online-hub, hvor du kan udføre følgende opgaver:

• Administrere understøttede Kaspersky-programmer på dine enheder via fjernadgang.
  • Hente installationspakker for Kaspersky-programmer.

Du kan logge på My Kaspersky på én af følgende måder:

• Ved hjælp af loginoplysninger tilknyttet andre Kaspersky-ressourcer.
  • Oprette en ny konto (på My Kaspersky-portalen eller direkte fra kompatible programmer).
  • Bruge dine loginoplysninger fra Facebook.

Du skal tilslutte dine enheder til My Kaspersky-portalen for at begynde at bruge portalen.

Detaljerede oplysninger om hvordan portalen bruges findes i Hjælp til My Kaspersky-portalen.