Ubegrænset version af Kaspersky VPN

13. marts 2024

ID 140375

Når du bruger den begrænsede version:

• Du kan bruge en begrænset mængde sikker trafik om dagen.
  • Du kan ikke vælge den virtuelle server. Den virtuelle server vælges automatisk.

Ved brug af den ubegrænsede version:

• Du kan bruge en ubegrænset daglig mængde sikker trafik på flere enheder, der er forbundet til én My Kaspersky-konto, uanset enhedsplatform (Android eller iOS). Hvis du har købt et abonnement i appen, kan du også bruge det på dine andre enheder. På My Kaspersky kan du vælge de enheder, hvor du vil bruge den ubegrænsede version. Se flere detaljer på My Kaspersky Help.
  • Du kan vælge en hvilken som helst virtuel server og vises på internettet som en besøgende fra ethvert land på listen.

For at bruge den ubegrænsede version, skal du købe et abonnement på Kaspersky VPN. Du kan købe eller forny et abonnement fra appen.

En forbindelse til My Kaspersky er nødvendig for at aktivere og bruge den ubegrænsede version.

Dine My Kaspersky-kontooplysninger indeholder det resterende antal dage, inden dit abonnement udløber. Se afsnittet Visning af oplysninger om abonnementer.