Om Kaspersky-appen til Android

13. marts 2024

ID 141191

Muligheden for at købe et abonnement på premiumversionen af Kaspersky-appen i Google Play er i øjeblikket ikke tilgængelig for brugere i Rusland. Det skyldes, at Google Plays faktureringssystem for brugere i Rusland er sat på pause. Hvis du er i Rusland, kan du købe et årligt abonnement på Kasperskys websted. Vi arbejder i øjeblikket på andre købsmuligheder og vil holde dig opdateret. Tak, fordi du blev hos os!

Kaspersky-appen til Android giver omfattende beskyttelse af dine mobile enheder. De følgende funktioner og komponenter er til rådighed som en del af Kaspersky-appen til Android.

Funktioner og komponenter i Kaspersky-appen til Android

Funktioner

Komponenter

Gratis version

Premium-version

Beskyttelse mod vira og anden malware

Scanner

Automatisk antivirus*

Beskyttelse mod internettrusler

Utilgængelig

Utilgængelig

Sikker søgning**

Sikre meddelelser

Beskyt data, hvis enheden mistes eller bliver stjålet

Hvor er min enhed

Hvor er min enhed**

Beskyttelse af adgang til apps med en hemmelig kode

Utilgængelig

App-lås

Bloker uønskede opkald

Opkaldsfilter

Opkaldsfilter

Optimer lagring og gennemgå tildelte tilladelser

Mine apps

Mine apps

Tjek, om dine data er lækket

Tjek for datalækage

Tjek for datalækage

Hjælper dig med at lukke sikkerhedshuller i enhedens indstillinger

Scanning efter svage indstillinger

Scanning efter svage indstillinger

Tjek links i QR-koder og stregkoder, før du åbner dem

Sikker QR scanner

Sikker QR scanner

Finder fremmede enheder i dit wi-fi hjemmenetværk

Utilgængelig

Smart home-overvågning****

Beskyt dit privatliv og dine personlige data

Kaspersky VPN*

Kaspersky VPN*****

*I Kaspersky-appen versioner 11.80.X.XXX og tidligere blev Automatisk antivirus kaldt Realtidsbeskyttelse.

**I Kaspersk-appen versioner 11.80.X.XXX og ældre blev Sikker søgning kaldt Internetbeskyttelse.

***I Kaspersky-appen versioner 11.80.X.XXX og tidligere blev Hvor er min enhed kaldt Tyverisikring. Det kaldes fortsat Tyverisikring i nogle afsnit på My Kaspersky.

****I Kaspersky-appversionerne 11.94.X.XXX og tidligere blev Smart home-overvågning kaldt Enheder på Mit netværk.

*****Den begrænsede version af Kaspersky VPN-funktionalitet er inkluderet i både gratis- og premiumversioner af Kaspersky-appen til Android. Afinstaller Kaspersky VPN Secure Connection fra din mobilenhed, så Kaspersky-appen til Android kan fungere uden fejl. Indstillingerne for Kaspersky VPN Secure Connection slettes, når programmet afinstalleres. Hvis du har købt et abonnement til premium-versionen af Kaspersky VPN Secure Connection, vil det blive anvendt på VPN-funktionen i Kaspersky-appen til Android.

Scanner

Du kan udføre følgende scanningstyper:

• Komplet scanning

Kaspersky-appen scanner enhedens hele filsystem. En fuldstændig scanning hjælper med at beskytte dine personlige data og penge. Den registrerer og fjerner trusler (i installerede apps og installationspakker) på din enhed. En komplet scanning registrerer også adware og apps, som kan bruges af ubudne gæster til at skade din enhed eller få adgang til dine personlige data.

• Hurtig scanning

Kaspersky-appen scanner kan installere applikationer.

• Scanning af specifikke filer og mapper. Giver dig mulighed for at scanne en fil, du for nylig har downloadet, eller en mappe, der er oprettet eller opdateret for nylig.

På grund af tekniske begrænsninger kan appen ikke scanne arkiver på 4 GB eller derover. Appen springer disse arkiver over, når den scanner og giver dig ikke besked, hvis sådanne arkiver springes over.

Automatisk antivirus

Automatisk antivirus giver antivirusbeskyttelse. Komponenten opsporer og neutraliserer trusler, adware og apps, som indtrængende kan benytte til at beskadige din enhed eller udnytte dine personlige data.

Sikker søgning

Sikker søgning tjekker websteder, før du åbner dem. Den blokerer skadelige websteder, som forsøger at distribuere skadelig kode, og phishing-websteder, som forsøger at stjæle dine fortrolige data og få adgang til dine bankkonti.

Sikre meddelelser

Funktionen Sikre meddelelser tjekker SMS-beskeder og beskeder, du modtager via WhatsApp, Viber, Telegram og Google Hangouts for phishing-links.

Hvor er min enhed

Hvor er min enhed beskytter data mod adgang uden tilladelse og hjælper med at finde enheden, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. Du kan sende kommandoer til din enhed fra en ekstern enhed via My Kaspersky.

App-lås

Med funktionen App-lås kan du beskytte dine personlige data. Du kan låse apps som Facebook, WhatsApp, Foto, Meddelelser, Snapchat, Instagram, Viber, Gmail, Indstillinger og alle andre apps du ønsker, for at forhindre uønsket adgang til disse apps. Når du åbner en app, der er beskyttet af App Låse, beder Kaspersky appen dig om at låse op for adgangen til appen ved hjælp af din hemmelige kode, oplåsningsmønster eller fingeraftryk.

Opkaldsfilter

Opkaldsfiltret giver dig mulighed for at blokere uønskede opkald, som for eksempel reklameopkald. Appfiltrene kalder op ved hjælp af en forbudt-liste for kontakter, du opretter. Dit nummer vil fremstå som optaget for uønskede kontakter.

Mine apps

Funktionen Mine apps giver dig mulighed for at optimere lagerplads på din enhed og gennemgå tilladelser, du har givet til apps, der er installeret på din enhed. Find ud af, hvilke apps du ikke bruger, og slet dem. Find ud af, hvad de potentielle risici er ved de tildelte tilladelser.

Tjek for datalækage

Datalækage-tjekkeren tjekker dine konti for datalækager og advarer dig, når oplysninger om dig bliver offentligt tilgængelige. Den rådgiver også om, hvad man skal gøre, når dine data er lækket.

I den gratis version er en begrænset funktionalitet tilgængelig: Appen tjekker kun din My Kaspersky-konto for datalækager. Fuld funktionalitet er tilgængelig i pakkerne Personal og Family i Kaspersky Security Cloud.

Scanning efter svage indstillinger

Svage indstillinger-scanningen søger efter svage indstillinger i operativsystemet. Hvis den registrerer svage indstillinger i operativsystemet, beder den dig om at rette dem for at genoprette operativsystemets sikkerhed.

Sikker QR scanner

Sikker QR scanner tjekker links indeholdt i QR-koder eller stregkoder, før du åbner dem, og advarer dig om ondsindede.

Smart home-overvågning

Funktionen Smart Home monitor viser enheder, der er forbundet til dit hjemme wi-fi-netværk. Med denne funktion kan du forhindre uautoriserede enheder i at oprette forbindelse til dit netværk og kontrollere beskyttelsesstatussen for dine enheder, som er forbundet til netværket. Denne funktion er tilgængelig i Personal- og Family-pakkerne i Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky VPN

Kaspersky VPN skjuler din rigtige placering og krypterer alle data, der sendes og modtages af din enhed.