Om betaversion

13. marts 2024

ID 174255

Betaversioner er ikke til brug i USA. Betaversioner er ikke tilgængelige for Huawei-enheder.

Vi vil gerne høre om din oplevelse med at bruge vores mobilprodukters nye funktioner og inviterer dig til at blive betatester. Betaversionen inkluderer nye funktioner som du kan prøve, før de offentliggøres.

Vær opmærksom på, at betaversioner kan være mindre stabile end den endelige version, som udgives officielt. Du kan støde på problemer som appnedbrud, funktioner, der ikke fungerer optimalt, eller utilgængelige tjenester.

Beta-versionen er gratis. Appens funktionalitet kan dog være begrænset (for eksempel kan køb ikke være tilgængelige). Læs alle betaversionens vilkår og betingelser grundigt i slutbrugeraftalen.

Du skal kun bruge appen i overensstemmelse med den funktionalitet, der leveres af den installerede version af appen. Hvis du vil se listen over de betaversioner, du bruger, skal du gå til Google Play og trykke på Profil > Mine apps og spil > Beta.

Læs afsnittet "Beta og abonnementer" grundigt, inden du begynder at betateste appen.

Deltag i betatestning

Send feedback

Stop med at deltage i betatest