Tilføjelse af et oplåsningsmønster

13. marts 2024

ID 174726

Efter du indstiller en hemmelig kode, kan du tilføje et oplåsningsmønster. Dit oplåsningsmønster indstillet i Kaspersky-appen er forskelligt fra det mønster, som du kan indstille i enhedsindstillingerne for at låse op for din enhed.

For at tilføje et oplåsning mønster til Kaspersky appens funktioner,

1. Indstil en hemmelig kode.
  2. I vinduet Den hemmelige kode er angivet skal du trykke på Tilføj et mønster.

Du kan også indstille eller redigere et oplåsningsmønster senere i Indstillinger > Skærmlås.

3. Følg vejledningen i mønsteropsætningsguiden.

Bemærk, at dit oplåsningsmønster kan bestå af 4 til 9 forbundne prikker.

Gør følgende, hvis du glemmer dit oplåsningsmønster:

1. Brug den hemmelige kode.
  2. Gå til Indstillinger > Skærmlås.
  3. Tryk på Tilføj et mønster, og indstil et nyt mønster.