Om datafremskaffelse (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam, indbyggere i den amerikanske delstat Californien)

13. marts 2024

ID 195478

Se information om data, der gives til Kaspersky under brug af tidligere versioner af appen.

Data leveret til Kaspersky ved hjælp af Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter al information, der modtages i overenstemmelse med lovgivning og Kasperskys regler. Data overføres via en sikker kanal.

Vi anvender personlige og anonyme data.

Personlige data

Du kan se de personlige data oplyst under slutbrugerlicensen, privatlivspolitikken, markedsføringserklæring eller Kaspersky Security Network-erklæring i det tilsvarende juridiske dokumenter.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige data

Vi anvender følgende ikke-personlige data til at vedligeholde softwarens kernefunktionalitet:

• flag, der indikerer, om Facebook applikationen er installeret på enheden;
  • Facebook SDK version;
  • id-token modtaget fra identitetsudbyderen;
  • adgangstoken modtaget fra identitetsleverandøren;
  • den type data, der sendes til identitetsudbyderen;
  • id-token modtaget fra identitetsudbyderen;
  • Rettighedshavers id i id-udbyderens system;
  • id-udbyderens navn;
  • URI, som identitetsudbyderens svar sendes til;
  • parametre, der udbedes af identitetsudbyderen;
  • id for rettighedshaverens ressource;
  • tokentype;
  • operativsystem;
  • Software-id, der stammer fra licensen;
  • den fulde version af Softwaren;
  • værdi genereret til anmodning om bekræftelse;
  • softwarekomponent-id;
  • Software-id
  • protokol-id;

For kernefunktionalitet kan data installeres og downloades i Firebase-tjenesten:

• programpakkenavn;
  • enhedssprogkode;
  • enhedsmodel;
  • indstilling af enhedens tidszone;
  • version af styresystem
  • enhedssprogkode opnået ved at udføre JavaScript-kode i WebView;
  • muligt unikt matchet link, som serveren skal kontrollere, inden fingeraftryk matches;
  • Software id på Firebase
  • Firebase-SDK-version;
  • højde på enhedsskærm;
  • bredde på enhedsskærm;
  • installationsdato og klokkeslæt for software.

Data videresendes til Firebase via en sikker kanal. Oplysninger om, hvordan data behandles i Firebase, er udgivet på: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For at levere QR Scanner funktionaliteten vil følgende data blive leveret og behandlet i Huawei tjenesten:

• programpakkenavn;
  • landekode;
  • enhedstype;
  • enhedsmodel;
  • Objekt behandling algoritme id
  • API navn
  • Tjeneste-id;
  • version af styresystem
  • information om radio/netværksforbindelse;
  • anmodnings-ID;
  • firmware-id;
  • mobiloperatørkode;
  • format for objektet, der behandles;
  • Bearbejdet billede histogram
  • dato og klokkeslæt, hvor anmodning startede;
  • Farve, margener og baggrundsfarve på stregkode, der skal genereres.
  • Højden på stregkoden, der er blevet genereret
  • Bredde på stregkode, der er blevet genereret
  • Højden på stregkode, der skal genereres
  • Bredde af stregkode, der skal genereres
  • Antal behandlede objekter
  • Maksimal varighed af objekt behandling
  • Minimum varighed for objekt behandling
  • længden af strengen, der bruges til at generere en stregkode;
  • version af softwarens komponent;
  • Software-id
  • Antal program fejl
  • resultatet af softwareaktiviteten;
  • samlet antal gennemførte anmodninger;
  • Id for handlingen udført af brugeren i softwaren;
  • samlet varighed af behandling af anmodning.

Data behandling i Huawei tjenesten udføres over en sikker kanal. Data behandling foregår i overensstemmelse med Huaweis privatliv politik og er tilgængelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.