Det skal du gøre, hvis mobilenheden mistes eller bliver stjålet

13. marts 2024

ID 95353

Hvis din mobile enhed mistes eller stjæles, kan du låse enheden og prøve at finde den. Hvis det er umuligt at få enheden tilbage, kan du slette alle data fra den. Du kan fjernadministrere enheden ved at sende kommandoer til enheden fra My Kaspersky.

Fjernadministration på My Kaspersky af en enhed, der er mistet tabt eller stjålet, understøttes kun på mobile enheder, der kører Kaspersky-appen til Android. Du skal først konfigurere tyverisikringsfunktionen i applikationen for at beskytte din enhed. For at den mobile enhed kan modtage en kommando, skal enheden være tændt og tilsluttet internettet. For mere information henvises der til Hjælp til applikationen i Kaspersky online hjælp.

Sådan sender du en kommando til din mobile enhed:

1. Gå til afsnittet Enheder.
  2. Klik på den relevante mobile enhed.

Der åbnes et vindue til administration af mobilenheden.

3. Klik på knappen <navn på kommandoen>.
  4. Bekræft handlingen.

Status og resultater af kommandokørsel vises i afsnittet Tyverisikringshistorik.

Du kan sende følgende kommandoer til mobilenheden:

• Lås & Find

Denne kommando låser den mobile enhed og lokaliserer den ved hjælp af GPS og GSM. Placeringen af mobilenheden vises på kortet i afsnittet med resultater. Placeringskoordinaterne sendes desuden til den e-mailadresse, der er angivet i dine kontoindstillinger. Du kan også angive den tekst, der skal vises på skærmen på den låste mobile enhed.

• Alarm

Denne kommando låser din mobile enhed og afspiller en alarm på enheden, selv når enhedens lyd er slået fra. Du kan også angive den tekst, der skal vises på skærmen på den låste mobile enhed.

• Forbryderfoto

Med denne kommando kan du låse din mobile enhed og tage et forbryderfoto af den person, der aktuelt bruger din enhed. Du kan kun modtage forbryderfotos fra mobile enheder, der har et frontkamera. Denne kommando kan ikke udføres på enheder uden et frontkamera. Du kan se de modtagne forbryderfoto i afsnittet med resultater. Du kan også angive den tekst, der skal vises på skærmen på den låste mobile enhed.

Sådan vises de modtagne forbryderfotos

Forbryderfotos kan ikke tages i Tyskland på grund af lokal lovgivning. Enheden er kun låst.

• Slet alle data

Denne kommando sletter alle data, der er gemt på din mobile enhed. Den mobile enhed nulstilles til fabriksindstillingerne.

Hvis du sender Slet alle data-kommandoen til en mobilenhed, slettes Kaspersky-appen til Android også, når kommandoen er udført. Den mobile enhed vil derefter ikke kunne modtage yderligere fjernkommandoer.