Kaspersky Internet Security 20

Sådan køres Kaspersky Secure Connection

29. august 2019

ID 127185

Kaspersky Secure Connection installeres sammen med Kaspersky Internet Security. Kan du starte Kaspersky Secure Connection fra menuen Start (i Microsoft Windows 7 operativsystem eller tidligere versioner), fra startskærmen (i Microsoft Windows 8 operativsystem eller tidligere versioner) eller fra vinduet for Kaspersky Internet Security.

Sådan køres Kør Kaspersky Secure Connection fra Kaspersky Internet Security-vinduet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Yderligere værktøjer nederst i hovedvinduet.

Vinduet Værktøjer åbnes.

3. Gå til afsnittet Mit netværk.
  4. Klik på linket Secure connection for at åbne vinduet Secure connection.
  5. Klik på Åbn.

Dette åbner programmets hovedvindue i Kaspersky Total Security.

Flere oplysninger om Kaspersky Secure Connnections funktion findes i programmets hjælpefiler.