Kaspersky Internet Security 20

Skift fra Kaspersky Internet Security til andre Kaspersky-programmer

29. august 2019

ID 85249

Skift til Kaspersky Total Security

Kaspersky Internet Security giver dig mulighed for at skifte til Kaspersky Total Security uden yderligere downloads og softwareinstallation.

Kaspersky Total Security tilbyder en række ekstra funktioner i forhold til Kaspersky Internet Security:

• Backup og gendannelse. Funktionen til planlagt backup giver dig mulighed for at gemme dine data på flytbare drev og netværksdrev eller i onlinelagre.
  • Beskyttelse af personlige oplysninger. Datakryptering beskytter dine personlige data. Du kan anbringe dine filer i en databoks og låse den for at forhindre uautoriseret adgang til filerne.
  • Beskyttelse af adgangskoder. Kaspersky Password Manager beskytter dine brugeroplysninger online. Funktionen giver dig mulighed for at gemme navnene på dine konti og adgangskoder i en boks og automatisk udfylde indtastningsfelter i webformularer.

Du kan midlertidigt skifte til prøveversionen af Kaspersky Total Security for at prøve programmets funktioner eller købe en licens og begynde at bruge Kaspersky Total Security.

Skift til Kaspersky Security Cloud

Når licensen til Kaspersky Internet Security udløber, vil programmet give dig mulighed for at købe et abonnement til Kaspersky Security Cloud.

Kaspersky Security Cloud er en computersikkerhedstjeneste, der går videre end almindelig beskyttelse mod vira og andre computertrusler. Programmet giver personlige anbefalinger og tilpassede beskyttelsesscenarier, der er bygget op omkring dig og din familie.

Kaspersky Security Cloud giver yderligere egenskaber, såsom:

• Svage kontrolindstillinger i operativsystemet
  • Enhedskontrol i dit Wi-Fi netværk
  • Sikkerhedsnyheder

Kaspersky Security Cloud-abonnement giver dig mulighed for frit at anvende Kaspersky Safe Kids til at beskytte dine børn og Kaspersky Password Manager til at beskytte dine adgangskoder.

Skiftet til Kaspersky Security Cloud fås ikke i alle områder.

I dette afsnit

Midlertidig brug af Kaspersky Total Security

Skift til permanent brug af Kaspersky Total Security

Skift til Kaspersky Free, når licensen til Kaspersky Internet Security er udløbet

Skift til Kaspersky Free, når du afinstallerer prøveversionen af Kaspersky Internet Security